Pentru un fotograf de nunta fiecare eveniment ar trebui sa fie o provocare sa incerce ceva nou, poate sa faca ceva ce nu a mai facut demult, sa iesi din “rutina” care fara sa vrei la un moment dat incepi sa o simti.

Cristina mi-a lansat o astfel de “provocare” atunci cand mi-a spus ca vor avea la nunta o tema vintage, pentru ca eu nu prea sunt genul vintage. Dar am profitat din plin de ocazie si de locatia care a permis acest lucru pentru a face cateva portrete in contre-jour finisate la editare intr-un mod care mi-e drag, dar pe care nu l-am mai folosit demult. Si m-am mai lasat pe mana lor cu ceva: alegerea locatiei pentru sesiunea foto. Nunta s-a desfasurat in Nordul Bucurestiului, pregatirea si petrecerea la Hotel Ramada Park, si pentru ca ei locuiesc in Baneasa, au ales un parc unde sa mergem. Ma bucur ca am mers unde au vrut ei, pentru ca am mai adaugat o locatie draguta pe lista mea 😉

Dar … Partea cea mai frumoasa si antrenanta a fost ca vintage uneori se imbina perfect cu micile momente emotionante, amuzante, spontane. Pentru ca exista simtul umorului, distractie, nasii, gasca de prieteni, tot ce inseamna iuresul unei nunti.

Ar fi multe de zis, dar stiti vorba veche : “O fotografie face cat 1000 de cuvinte”, si mai jos aveti peste 50 de imagini, care sa spuna povestea Cristinei si a lui Andrei mai bine decat poate modestul meu talent literar 🙂

As vrea sa-i multumesc prietenei si colegei mele Mirela Craciun pentru asistenta in aceasta zi, a fost o placere sa lucram impreuna!

Cu drag,

Adina

 fotograf de nunta

fotograf de nunta
fotograf de nuntafotograf de nunta