As vrea sa va povestesc despre traditii – intr-un fel. Multi miri, printre care si Cristina si Liviu, isi doresc sa faca pregatirile la un hotel, cu gandul la casele parintesti, care uneori sunt mai mici, si par neinteresante pentru fotografiile de la pregatiri. Cand Cristina mi-a cerut sfatul, ca fotograf de nunta, recunosc, cu capul plecat, ca am incurajat-o in acest sens, apoi cand totusi s-a convenit ca vor face pregatirile la parinti, ca sa le respecte dorinta, i-am spus ca sa nu fie trista, ne vom descurca.

Nu pot decat sa ma bucur maxim ca NU au facut pregatirile la hotel. Adevarat, poate ca background-ul ar fi fost altul, mai glamour, dar stiti ceva? Naturaletea cadrelor, momentele frumoase alaturi de parinti, bunici si prieteni, bucuria si emotiile din ochii tuturor … ei bine, eu cred ca aceste lucruri s-ar fi pierdut. Intre autenticitate si glamour, eu personal voi pretui si voi cauta intotdeauna autenticitatea. Sa-l auzi pe socrul mic cantand in duet cu soacra mare la Karaoke “Ia-ti mireasa ziua buna”, cu drag pentru miri, s-o vezi pe bunica intre ras si plans cand si-a vazut nepoata mireasa … acestea sunt momente de nepretuit.

Imi dau seama ca, oricat as aprecia spatiul si probabil intimitatea pregatirilor la hotel, momente ca acasa nu exista. Depinde doar de noi, ca fotografi, sa trecem peste micile neajunsuri care pot aparea, de lumina uneori dificila, de aglomeratie, de locuri inguste pentru a face fotografii de suflet pentru misi si familiile lor.

Despre nunta … cum putea sa fie altfel decat asemeni lor: vie, frumoasa, plina de momente emotionante, amuzante, intense …

Si o mica lauda personala, pentru mine ca fotograf de nunta: Cu o imagine de la nunta lor am luat un premiu la un prestigios concurs international organizat de ISPWP- International Society of Professional Wedding Photographers  – Locul 9 in categoria Ceremony

Dragii mei, va doresc o viata frumoasa impreuna!

Cu drag,

Adina

fotograf de nunta

fotograf de nunta fotograf de nunta

Fotograf: Adina Dumitrescu

Videografie: George Munteanu – ReddotFilm

Receptie: Complex Stejarul Garboavele