Uneori, lucrurile bune sunt la un telefon distanta. Am fost la un pas sa refuz aceasta fotografie de logodna, pentru ca atunci cand a sunat Lucian si mi-a spus despre ce este vorba, si data evenimentului, am oftat, in ziua respectiva mai aveam un botez. Dar … orele pe care le doreau ei nu se suprapuneau cu botezul, asa ca am fost sa fotografiez.

Acum, privind in urma, imi dau seama ca as fi pierdut ocazia sa cunosc oameni frumosi, care se iubesc maxim, alaturi de care am petrecut cateva ore extrem de placute. Mi-a placut mult dezinvoltura lor, micile momente dintre ei, sesiunea foto scurta dar intensa pe care am facut-o “in locatie”, adica la restaurant si pe strada de langa acesta.

Sesiunea foto mi-a confirmat, o data in plus, ca nu este nevoie sa mergi in cine stie ce locatie wow pentru a avea fotografii frumoase. Oamenii fac toate imaginile, poti sa fii in cel mai spectaculos loc, daca “nu ai cu cine”…. Ah, si gasca. Nu am mai publicat de foarte multa vreme fotografii de grup. Nu pentru ca nu am, ci pentru ca este foarte greu sa gasesti pe cineva care sa vrea un pic mai mult decat clasicul “zambiti la camera”.

As face in fiecare zi asa fotografie de logodna, zambetele lor sunt molipsitoare, sper sa va placa si voua.

Cu drag,

Adina

fotografie de logodna
fotografie de logodna

fotografie de logodna
fotografie de logodna
fotografie de logodna
fotografie de logodnafotografie de logodna
fotografie de logodna