1. Unde este studioul?
Studioul este situat in zona Republica. Drumul marcat cu rosu indica accesul cu masina. Daca optati pentru metrou, este la 2 minute de iesirea din metrou.

2. Cate fundaluri sunt?

Avem 3 fundaluri, montate simultan, nu se pierde timp pentru reamenajarea spatiului.

Inafara perioadelor specifice (Craciun, Paste, etc) se lucreaza cu fundaluri simple, nu avem ceva montat permanent. Imaginea de mai jos arata studioul amenajat pentru Craciun.

3. Cat costa si cat dureaza o sedina foto?

O sedinta foto dureaza  in medie 60 minute, dar durata se poate modifica, in functie de specificul acesteia.  Cel mai bine este sa solicitati o oferta personalizata (familie, maternitate etc). Pretul de pornire este 150 EUR.

4. Cate fotografii se primesc, si cat dureaza pana cand le primim?

In functie de sesiunea foto aleasa, conform ofertei, minim 20, in 5 zile lucratoare. Livrarea se face online.

5. Oferiti tinute pentru copii?

Nu, nu punem la dispozitie haine. Sesiunea se face in tinutele aduse de Dvs. Exista o camera unde se pot schimba copii si adultii daca vreti sa veniti cu mai multe tinute.

6. Cate persoane pot participa?

Cate doriti. Totusi, ar trebui sa tineti cont de durata unei sesiuni, si ca numarul de poze oferite ramane acelasi indiferent de numarul participantilor. Daca doriti sa veniti in numar mare, va recomand sa rezervati doua sesiuni consecutive, pentru a putea oferi tuturor participantilor atentia cuvenita. Durata unei sesiuni nu se prelungeste automat cu numarul de participanti, deoarece nu se poate intra in programarea urmatoare.

7. As vrea si pozele brute. Se poate?

Majoritatea cadrelor nelivrate sunt dubluri ale fotografiilor de grup, sau fotografii care nu avantajeaza deloc subiectul, gen ochii inchisi, privirea in alta parte, etc. Daca inafara celor  specificate in oferte exista ceva care merita livrat, le editez si vi le dau oricum, dar nu dau fotografii brute.

8. Ce inseamna fotografii editate? 

Fotografiile se “developeaza digital”, primind corectii de culoare, luminozitate, contrast etc. NU se editeaza in mod specific pielea, nu se fac corectii corporale (mai slab, mai inalt etc), nu se aranjeaza hainele in Photoshop etc. Daca exista o problema gen un cos, un herpes, acestea pot fi corectate.

9. Primiti si animale? 

Da, in anumite conditii de igiena si siguranta. Cateii vor veni doar cu lesa, si vor fi tinuti in lesa in momentele in care nu sunt fotografiati, pisicile in cusca de transport.

10. Trebuie sa reprogramez. Se poate?

Daca solicitati reprogramarea cu minim 24 h inainte, va spun ce alte variante sunt disponibile la acel moment, si stabilim alta data. Cu mai putin de 24 h, sesiunea nu se mai reprogrameaza. Avansul nu este rambursabil.

11. M-am hotarat. Cum procedam in continuare?

Ma puteti contacta pe formularul de contact sau telefonic la 0724.221.169. Stabilim data si ora in functie de disponibilitate, se achita un avans de 100 lei, care asigura rezervarea sesiunii, restul in data efectuarii sesiunii. Avansul NU este rambursabil, daca din diverse motive renuntati.