Nunta in aer liber? Ooo, daaa…

Cand vine vorba de “riscuri” legat de organizarea unei nunti in aer liber, toata lumea se gandeste automat la vreme. Este un aspect despre care nu voi discuta – sunt convinsa ca deja v-ati documentat si aveti un plan de rezerva.

Dar… exista si alte riscuri. Unul major in opinia mea este subdimensionarea spatiului, astfel incat ceea ce trebuia sa fie o petrecere libera si fara griji sa se transforme intr-un grup inghesuit intr-un spatiu amenajat.Ca fotograf am vazut ce efect negativ are acest aspect asupra invitatilor.

Chiar daca locatia in care se desfasoara evenimentul este frumoasa, si “invita” oamenii la plimbare, luati in calcul spatiul efectiv unde se desfasoara efectiv evenimentul, acolo unde se mananca, danseaza, si de ce nu, socializeaza. Nu e nimic mai neplacut decat sa nu ai loc, sa fii nevoit sa te strecori printre mese, sau sa renunti la dans pentru ca ringul e prea mic si efectiv nu ai loc sa te misti.

Daca spatiul unde se va desfasura nunta este deja construit, intereseaza-te de numarul optim, nu maxim, de invitati, si incearca sa te incadrezi in acel numar. Daca esti in situatia de a inchiria un cort, alege dimensiunea potrivita mergand pe acelasi principiu al numarului optim, chiar daca suprafata acestuia va mai mare decat cea estimata initial.
Daca vei reusi sa creezi un spatiu armonios, in care lumea sa se simta bine alaturi de tine, nunta va fi 100% un succes (indiferent de starea vremii).