Nunta la Belvedere Grand Ballroom – Claudiu & Mariana

Nuntile nu sunt la fel. Am fotografiat suficient de multe , si mereu vad ceva nou. Nu neaparat prin program sau locatii, ci prin oameni.

In ziua nuntii oamenii sunt frumosi. Nu vorbesc despre frumusetea exterioara, evident ca arata bine, au haine deosebite, coafuri etc. Nu. In ziua nuntii oamenii sunt frumosi pentru ca, poate mai mult decat intr-o zi obisnuita, lasa sa se vada sentimentele, bucuria de a fi alaturi de cei dragi, emotia ca au facut un pas important in viata lor.

Chiar daca un cuplu este impreuna de cativa ani, chiar daca in fata legii sunt casatoriti, si mai mult, au o fetita frumoasa si expresiva, de doi anisori, asta nu inseamna ca nunta nu mai are acelasi impact emotional ca a unui cuplu la inceput de drum.

Cu atat mai mult bucuria e dublata cand oameni dragi – nasii lor, fac un anunt important : 1+1 = 3 🙂 – un moment pe care au ales sa il imparta cu toti prietenii lor prezenti la nunta, si care a adus un plus maxim de emotie si fericire.

O data in plus am apreciat pacea si calmul unei slujbe catolice. Mi se par extraordinar de umane, prin simplicitate, ritm, muzica.

Si pentru mine postarea aceasta este deosebita. Nu sunt genul care isi pune fotografii de making-off. Dar … am hotarat ca trebuie sa incep de undeva, asa incat am strecurat undeva si doua poze, una cu mine, si una cu George, videograful cu care colaborez, in care ne puteti vedea la lucru. Pana la urma, de ce nu, si noi am facut parte din povestea lor, si e pacat sa nu ne vedeti “in campul muncii” 😛

Ceremonia religioasa: Parohia Sfanta Elena

Sesiune foto- Parcul Carol & Belvedere

Locatie: Belvedere Grand Ballroom Bragadiru

Videograf: George Burlacu

Si in cele din urma, dar nu ultima: Fotograf Adina Dumitrescu

 

 

Nunta la Belvedere Grand BalroomNunta la Belvedere Grand BalroomNunta la Belvedere Grand BalroomNunta la Belvedere Grand Balroom

Nunta la Belvedere Grand BalroomNunta la Belvedere Grand BalroomNunta la Belvedere Grand BalroomNunta la Belvedere Grand Balroom

Nunta la Belvedere Grand Balroom

Nunta la Belvedere Grand Balroom

Nunta la Belvedere Grand BalroomNunta la Belvedere Grand Balroom