Andrada si Cosmin s-au casatorit fix de 1 Iunie, Ziua Copilului, si au ales sa faca nunta la Clubul Diplomatic. Cred ca ceva din spirtul acelei zile a fost cu noi in permanenta, pentru ca de-a lungul intregii zile am vazut si am simtit copilul din noi, cu chef de joaca, cu rasete si glume, poate si cate o mica imbufnare pe ici-colo, caci si acestea fac parte din copilaria noastra.

Ma bucur mult ca in ultima perioada am avut din ce in ce mai mult bucuria de a participa la nunti mult mai relaxate decat in anii precedenti, probabil pentru ca in sfarsit s-a inteles ca nunta nu este un maraton, si daca vrei sa te bucuri de ea, este ok sa-ti acorzi timp si spatiu sa respiri si sa gusti ceea ce se intampla. Casatoria civila, facuta cu cateva zile inainte, ne-a oferit si ocazia sa facem o scurta sedinta de logodna pe malul Dambovitei.

Si apropo de micile sau foarte marile rasfaturi pe care ti le poti oferi, cum credeti ca suna Luna Amara la nunta? Va spun eu, foarte-foarte bine.  Pana si ei au fost surprinsi, din ce am inteles, este prima oara cand sunt invitati sa sustina un program. Si ii las pe ei sa spuna, in cantec, iar eu va povestesc in imagini cum a fost.

I would like to say to you “you’re the one”
And you know that is true little sun
I love you, I love you
To the silence in your eyes I adore
To the sea within your soul and it’s shore
To the riots in your hair
To the bravery in your hands
To the smile that’s always there
To your love that never ends

( Luna Amara, Little Sun)

Fotograf: Adina Dumitrescu

Casatorie religioasa: Biserica Visarion

Locatii: Parc Cismigiu, Hotel Cismigiu, Clubul Diplomatic

nunta la Clubul Diplomatic

nunta la Clubul Diplomaticnunta la Clubul Diplomaticnunta la Clubul Diplomaticnunta la Clubul Diplomatic

nunta la Clubul Diplomaticnunta la Clubul Diplomaticnunta la Clubul DiplomaticLuna AmaraLuna AmaraLuna Amara

nunta la Clubul Diplomatic