Cuplurile care aleg sa faca nunta la The Green Spot sau in locatii similare, sunt in persoane relaxate, moderne, care isi doresc ceva mai mult decat un ballroom clasic. Posibilitatea de a face pregatirile intr-o casuta rustica si cununia in aer liber, in padurea de langa Green Spot sunt un mare plus. Evident ca si noi, fotografii, suntem incantati cand avem ocazia sa iesim din tiparul unei nunti clasice si sa ne bucuram de un pic de diversitate.

Am inceput cu o mica intarziere ( veti vedea in fotografii un mot mic si dulce, cuminte foc, dar care, ca orice bebe respectabil are nevoie de somn si laptic, ceea ce inseamna si adaptarea programului), dar ne-am bucurat cu totii de o zi calma si linistita, de o slujba frumoasa, si chiar am furat cateva clipe in padure pentru cateva fotografii de familie, inainte ca bebe sa anunte ca a venit ora de masa 🙂

Rochia Madalinei a fost o surpriza pentru mine, una extrem de placuta, stilul boho i se potriveste extraordinar, nu numai ca outfit ci si ca personalitate, iar pentru o nunta la The Green Spot s-a dovedit a fi o alegere mai mult decat inspirata.

Nu pot sa nu mentionez slujba religioasa. Am participat la atat de multe incat stiu slujba pe dinafara. Poate de aceea nu ma mai impresioneaza bisericile, ci preotii. Sunt unii pe care ii simti oameni, dincolo de haina preoteasca. Cand ii vezi ca tin slujba cu drag, ca se uita in ochii mirilor, ca zambesc, ca traiesc evenimentul respectiv, nu sunt pe repede-nainte parca altfel se simte momentul. Regret ca nu pot sa vi-i arat, dar le respect dorinta de a nu aparea in fotografii publice.

Dragii mei, a fost o reala placere sa fiu alaturi de voi!

Cu drag,

Adina

 

nunta la The Green Spotnunta la The Green Spot
nunta la The Green Spotnunta la The Green Spotnunta la The Green Spotnunta la The Green Spot
nunta la The Green Spotnunta la The Green Spot
nunta la The Green Spotnunta la The Green Spotnunta la The Green Spot nunta la The Green Spotnunta la The Green Spot
nunta la The Green Spotnunta la The Green Spotnunta la The Green Spotnunta la The Green Spot
nunta la The Green Spotnunta la The Green Spot
nunta la The Green Spot

Fotograf: Adina Dumitrescu

Rochie: Maia Ratiu

Locatie: The Green Spot

Gala Catering

Candy Bar si Tort: Mirela Paula Chiroaba