Nu stiu cum se face, dar de cate ori am fotografiat o nunta la Cernica am avut parte doar de oameni foarte foarte tari. O avea ceva locul asta de atrage un anume tip de persoane, sau o fi norocul meu sa fotografiez nunti vesele, cu oameni pusi pe chef si distractie, nu stiu. Cert este ca si de data aceasta am avut parte de o nunta pe sufletul meu.

Stii ca esti la nunta potrivita, cu oamenii potriviti tie, cand editezi si iti aduci aminte de ei. Pe nume, nu “ala care a facut nu stiu ce”. Oana si Andrei, mirii, bucurosi de nunta lor, fara stres si cu chef de viata, Ada, Gigi, Andrei, Alex, Iepure … tot grupul acela minunat de prieteni care au facut  un zid de buna-dispozitie si dragoste in jurul mirilor. Te uiti la o fotografie si vezi omul in fata ta, ii auzi rasul, retraiesti momentul in care ai declansat, si nu poti decat sa speri ca uitandu-se la pozele tale si ei isi vor aduce aminte si vor retrai aceleasi momente.

Si ma trezesc in fata calculatorului cautand cuvinte cu care sa descriu cum a fost, si pentru ca a fost pe sufletul meu nu vreau sa scriu platitudini. As vrea sa va povestesc 1000 de chestii, despre oameni, nu despre lucruri. Despre cum ne-am inghesuit toti intr-o camera mica-mica la imbracatul mirelui si comentariile baietilor, si despre cum scriau fetele pe pantoful miresei, si despre Felix motanul cel alintat si Nero, care voia si el sa participe, si cat de greu se gasesc sosete rosii, cum de tine de sase la furatul miresei si despre semnificatia figurinei de pe tort (ghiciti voi cine este dentist in familie 🙂 ).

Am sa las fotografiile sa spuna povestea, asa cum am vazut-o si trait-o eu, iar pe Oana si Andrei abia astept sa-i vad din nou, daca se poate si cu gasca vesela ar fi si mai bine, de data aceasta in calitate de prieteni.

Cu drag,

Adina

 

fotograf de nunta bucuresti fotograf de nunta bucuresti fotograf de nunta bucuresti nunta la Cernica
nunta la Cernica nunta la Cernica

Videografie: George Burlacu

Receptie: Colonial Club Cernica